Numărul îmbolnăvirilor cauzate de coronavirus a ajuns la 132, în județul Dolj, fiind înregistrate, în ultimele 24 de ore, trei noi îmbolnăviri. Din cauza acestui virus, 23 de lucrători MAI, din Dolj, sunt în spital și peste 100 sunt în izolare la domiciliu. 

Potrivit reprezentanților Prefecturii Dolj, situația epidemiologică, de miercuri, la ora 9.00, în Dolj, se prezenta astfel: 523 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu; 478 de persoane se află în carantină; 2.032 de persoane au ieșit din carantină; 13.449 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu; 57 de persoane vindecate; 132 persoane confirmate pozitiv.

Între persoanele care sunt internate în spital, cu COVID-19, se găsesc janfarmi, un polițist IPJ Dolj și unul de la Frontiera Bechet.

Numărul cadrelor MAI izolate la domiciliu este 105.

„Dintre persoanele confirmate pozitiv, vă aducem la cunoştinţă faptul că la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Craiova sunt internate 23 de persoane care lucrează în cadrul MAI, respectiv de 21 de jandarmi, un poliţist şi un poliţist de frontieră. Totodată, sunt izolate la domiciliu 105 cadre ale Ministerului Afacerilor Interne, respectiv 69 jandarmi, 21 polițiști, 14 polițiști de frontieră și un pompier”, anunță reprezentanții Prefecturii Dolj.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de noul virus, dau asigurări reprezentanții Prefecturii Dolj.

Articolul precedentDolj: Polițist de frontieră de la Bechet, infectat cu noul coronavirus. Alți 12 colegi sunt în izolare
Articolul următorRoșiile fermierilor din Dolj, în piețele din București. Peste 1.500 de doljeni s-au înscris în programul de sprijin pentru tomate