Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitatea doljeană Palilula, care era transportat cu ambulanța pentru a fi internat la un spital de psihiatrie din Craiova, a sărit din ambulanță, în zona Parcului Tineretului din Craiova, luând cu el și o foarfecă.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 6 Politie Craiova, care l-au imobilizat pe bărbat și apoi au însoțit ambulanța până la spital, unde acesta a fost internat.

În acest caz a fost demarată o anchetă pentru a se stabili cum a reușit bărbatul să sară din autospecială. Din primele cercetări, nicio persoană nu a fost rănită, bărbatul fiind găsit pe Bulevardul „Ilie Balaci”, fiind imobilizat.

„Din verificările efectuate până în prezent, nicio persoană nu a fost rănită sau amenințată. Având în vedere aspectele constatate, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor săvârșirii faptei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Reprezentanții SAJ Dolj au menționat că bărbatul a plecat liniștit din localitatea sa, motiv pentru care a fost însoțit doar de un asistent. În Craiova, la un moment dat, bărbatul și-a desfăcut centura și a sărit din ambulanță. Asistentul este cel care a anunțat poliția.

„Pacientul era foarte liniștit când a fost preluat de la Palilula, tocmai de aceea a fost însoțit doar de un asistent. Pacientul și-a desfăcut centura și a sărit din ambulanță, iar asistentul a alertat poliția. Echipaje de poliție l-au prins pe bărbat”, au precizat reprezentanții Serviciului de Ambulanță.

Ancheta va stabili cum a fost posibil evenimentul.

Articolul precedentLiceeni din Craiova ar opta pentru biciclete dacă ar avea piste corespunzătoare și rasteluri în școli
Articolul următorUnitatea mobilă pentru depistarea cancerului de col uterin, scoasă din garajul Spitalului Județean de Urgență Craiova. „Merge săptămânal în sate și comune”