În mai multe unități de învățământ din Craiova se fac lucrări de reparații, igienizări și de înlocuire a tocăriei sau acoperișului, constructorii dând asigurări că totul va fi gata înainte de începutul anului școlar.

Reprezentanții Primăriei Craiova au făcut o vizită, miercuri, în câteva dintre aceste instituții, tocmai pentru a cunoaște stadiul lucrărilor.

„Alături de viceprimarul Stelian Bărăgan și funcționari din cadrul Primăriei Craiova am făcut o vizită fulger în unele dintre instituțiile de învățământ unde se lucrează în acest moment, respectiv: Colegiul Ștefan Odobleja, Școala Gimnazială Nicolae Bălcescu, Liceul Matei Basarab, Școala Gimnazială Ion Țuculescu, Școala Gimnazială Traian. În aceste clădiri se lucrează în principal la schimbarea pardoselilor (din ciment/parchet în linoleum de trafic intens), la igienizări, zugrăveli, placări cu gresie și faianță dar se efectuează și lucrări de amploare cum ar fi schimbatul tocăriei sau al acoperișului”, a scris edilul pe pagina de Facebook.

Constructorul a dat asigurări că va finaliza toate lucrările până la începerea anului școlar.

 

Articolul precedentDouă persoane au murit în accidentul de la Pieleşti. Explozia unei anvelope, cauza răsturnării microbuzului – FOTO
Articolul următorUn doljean și-a înjunghiat mortal soția