Două persoane au ajuns la spital și trei mașini au fost avariate în urma unui accident produs, joi, pe strada Caracal din municipiul Craiova.  

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, vinovat de producerea impactului este un șofer în vârstă de 19 ani care nu s-a asigurat când a vrut să întoarcă mașina.

„Un tânăr de 19 ani conducea un autoturism pe strada Caracal, direcția către ieșirea din oraș, nu s-a asigurat în momentul în care a încercat să efectueze manevra de întoarcere, lovind un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Craiova, care se angajase în depășirea primei mașini. Din impact, autoturismul condus de bărbatul de 34 de ani a lovit un alt autoturism, staționat”, a declarat Gîrd.

Două persoane au fost duse la spital, fiind vorba despre o femeie care se afla în mașina staționată și șoferul în vârstă de 34 de ani, pe numele bărbatului vinovat de producerea evenimentului fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentFOTO. Zeci de cerșetori amendați de polițiștii locali din Craiova. Acțiune derulată la scurt timp după un mesaj al fostului primar Lia Olguța Vasilescu
Articolul următorAutoutilitară încărcată cu substanţe periculoase, implicată într-un accident rutier, în Dolj. Traficul este blocat | FOTO