Liviu Dragnea a declarat, joi, în comuna Călăraşi din judeţul Dolj că, săptămâna viitoare, va depune în Parlament un proiect de lege prin care se va interzice exportul de buşteni din România.

Preşedintele PSD s-a lansat într-un atac la adresa lui Klaus Iohannis, sugerând o legătură dintre şeful statului şi firmele din domeniul silvic.

„De asemenea, ca să stea mai liniştit Iohannis, că ştiu că el avea legătură cu unii cu lemnele, cu buştenii, am pregătit un proiect de lege pe care cred că-l depun săptămâna viitoare, cu interzicerea exportului de buşteni din România. Cine vrea să exporte, să exporte lemn prelucrat pentru ca plus valoarea să rămână în România“, a spus Dragnea.

Şeful Camerei Deputaţilor a cotinuat: „Eu nu ştiu dacă Iohannis a vorbit înainte sau după somn, asta e prima necunoscută a mea. Sau dacă astăzi s-a trezit, după patru ani şi jumătate de somn, şi a început să vadă ce e în România. Despre asta discutăm noi, despre faptul că în România capacitatea de prelucrare a produselor a început să crească şi a început să crească, în ultimii doi ani. Este un domeniu în care noi am început să stimulăm şi o să stimulăm începând de anul viitor mult mai mult“.

Articolul precedentDragnea explică de ce s-a anulat mitingul PSD din Capitală: „Eu am luat decizia“
Articolul următorDragnea: Autostrada Sudului porneşte săptămâna viitoare, ca şi procedură. S-a finalizat analiza ofertelor pentru Ploieşti-Braşov. Încep construcţiile la Craiova-Piteşti