Universitatea Craiova va juca, duminică, la Sfântu Gheorghe, în compania formației locale Sepsi. Acest meci este foarte important pentru etapa a doua și nici nu va fi unul lejer, după cum l-a catalogat antrenorul echipei din Bănie.

„Va fi un meci dificil, în compania unei echipe bune care, în acest sezon se poate bate la play off. Fiecare partidă este abordată la victorie, dar din păcate, și echipele adverse au același țel”, a explicat Devis Mangia, antrenorul craiovean.

Florin Gardoș, prezent la conferința premergătoare meciului de duminică, a arătat că trebuie să câștige și că orice punct este foarte important în economia campionatului. „Treaba noastră este să ne apărăm bine, să ne facem jocul și să nu luăm gol. Noi suntem antrenați să jucăm pe orice arenă, indiferent de tern sau galerie ostilă”, a spus fotbalistul.

Tot în cadrul conferinței a fost pusă în discuție accidentarea lui Radoslav Dimitrov. „Situația acestuia este una incertă, la ora actuală. Vor trebui peste 10-15 zile pentru recuperare”, a punctat Mangia.

Articolul precedentVIDEO/ Adolescent accidentat mortal, în Segarcea
Articolul următorIPJ Dolj: Mai puține accidente grave pe șoselele din Dolj