Un adolescent în vârstă de 17 ani, din comuna doljeană Sadova, a fost reţinut de poliţişti fiind bănuit că ar fi furat scule electrice şi obiecte electrocasnice din mai multe gospodării din localitate.

Poliţiştii spun că, în perioada noiembrie 2021 – februarie 2023, ar fi furat mai multe bunuri, scule, unelte sau obiecte electrocasnice, în dauna a cinci persoane vătămate, din comuna Sadova.

Adolescentul a fost reţinut pentru 24 de ore.

„În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, minorul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat (douăsprezece acte materiale), fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive”, transmite IPJ Dolj.

Sursa: Realitatea de Dolj

Articolul precedentAustriecii de la OMV, învinși la Boțești. Comunitatea locală și emisiunea Culisele Statului Paralel au blocat un proiect controversat
Articolul următorComplex sportiv cu arenă de atletism și velodrom, la Craiova