Începând de miercuri, toate tramvaiele care circulă în Craiova sunt de ultimă generaţie. Anunţul a fost făcut de primarul Lia Olguţa Vasilescu. 

Aceasta s-a plimbat, ieri, împreună cu senatorul Mihai Genoiu, directorul RAT Marcel Tănăsescu și ziariștii, cu primul tramvai nou pus pe şine.

„E confortabil, are internet gratuit și cam tot ce e necesar ca să vă convingă să vă lăsați mașina acasă și să testați și transportul în comun. Și e și frumos! După ce le-am văzut pe celelalte din România, am cerut un design nou și o culoare care să ne definească pe noi, craiovenii”, a transmis Lia Olguţa Vasilescu.

Primăria Craiova a achiziţionat, în total 17 tramvaie noi. Acestea au o lungime de 27 m, cu 58 de locuri pe scaune și capacitate de 218 locuri, spațiu pentru persoane cu dizabilități, sunt echipate cu sisteme de diagnosticare, aer condiționat, WiFi și prize USB, fiind modelul Twist, cel mai modern proiect de tramvai al producătorului polonez PESA.

Sursa: Realitatea de Dolj

Articolul precedentJAFUL din Tulcea. MEGA-frauda cu fonduri europene: 1,2 miliarde de euro pentru Deltă, DETURNATE – Documente-bombă
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET