Un tânăr în vârstă de 18 ani, din Craiova, a fost reținut, joi, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de amenințare, act sexual cu un minor și distrugere.

Potrivit IPJ Dolj, tânărul ar fi avut o relație cu o  minoră de 14 ani, din Craiova, care s-ar fi încheiat la data de 25 decembrie, anul trecut.

Din ziua respectivă și până în prezent, tânărul i-ar fi amenințat pe fată și pe tatăl acesteia.

De asemenea, în decembrie, anul trecut, tânărul ar fi folosit un spray cu vopsea roșie pentru a degrada caroseria autoturismului familiei vătămate.

„În baza probelor administrate, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore față de tânărul de 18 ani, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor amenințare, act sexual cu un minor și distrugere. În cursul acestei zile, cel în cauză urmează să fie prezentat unității de parchet competente, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Polițiștii de investigații criminale au fost sprijiniți în acest caz de Direcția de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Sursa: Realitatea de Dolj

Articolul precedentCirculaţie feroviar ÎNTRERUPTĂ, în Dolj. Motivul
Articolul următorCHECK-IN. ROMPREST își suspendă serviciile în sectorul 1