O altercație între mai mulți tineri a avut loc, miercuri seară, într-o scară de bloc din cartierul Craiovița Nouă, una dintre persoane fiind dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu, cinci bărbați au fost implicați în altercație. Pe fondul consumului de alcool, între aceștia a izbucnit un conflict, au țipat unii la alții și chiar s-au lovit.

Din cauza rănilor suferite, unul dintre tineri a fost transportat la spital, la fața locului ajungând și un echipaj SMURD.

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că pe fondul consumului de alcool a izbucnit un conflict spontan între 5 bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 33 de ani, patru dintre aceştia din Craiova şi unul din comuna Întorsura, care s-a desfăşurat în scara unui bloc şi în zona blocului respectiv din cartierul Craioviţa Nouă. În timpul conflictului, cei în cauză s-ar fi lovit reciproc cu pumnii, iar în urma acestuia un tânăr de 21 de ani a fost transportat la spital conştient şi cooperant, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat Mihaela Sadoveanu.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie corespunzătoare prin unitatea de parchet competentă.       

Sursa: Realitatea de Dolj

Articolul precedentÎntâlnire de urgență la Ministerul Educației! Redeschiderea școlilor și vaccinarea profesorilor – pe agenda discuțiilor
Articolul următorCHECK-IN. Casă veche de peste un secol, salvată de la demolare