Medicul Cristiana Geormăneanu este noul director medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, după ce mandatul interimar al lui Bogdan Fănuță a luat sfârșit. 

Potrivit directorului instituției, Laurențiu Ivanovici, mandatul lui Fnuță a încetat în data de 12 septembrie, iar Geormăneanu a fost numită în funcție în data de 25 septembrie, prin dispoziție a ministrului Sănătății.

Cristiana Geormăneanu a fost, ani buni, purtător de cuvânt al SCJU Craiova. Este un medic cu experiență și cadru universitar la UMF Craiova.

„Doamna dr Geormaneanu a fost numita director medical, prin dispoziția Ministrului Sănătății, vineri, 25.09.2020. Mandatul interimar de 6 luni al dr. Fanuta Bogdan a încetat în data 12.09.2020. Propunerea de numire a dr Geormaneanu a venit de la mine. Este cadru universitar, un medic cu o mare experiența, fost purtător de cuvânt al spitalului”, a precizat directorul SCJU Craiova, Laurențiu Ivanovici.

Acesta a mai spus că, momentan, echipa de conducere nu s-a gândit la numirea unui nou purtător de cuvânt.

Sursa: Realitatea de Dolj

Articolul precedentRealitatea.net a rămas, și în septembrie, în topul online-ului românesc. Locul 2, la nivel național. Site-urile Trustului Realitatea câștigă teren
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 79. Singur acasă, varianta cu sânge albastru