Bărbatul respectiv este Grigore Virgil, Președintele PNL Coșoveni! Asta înseamnă o “Românie normală” pentru ei! #MUIEVirgil #MUIEPNL #MUIEWerner

Publicată de Camelia Delia Zamfira pe Duminică, 10 noiembrie 2019

Un dosar penal a fost deschis de poliţiştii din Dolj după  preşedintele organizaţiei comunale a unui partid ar fi agresat o femeie, în apropierea unei secţii de votare.

Potrivit unor informaţii, este vorba despre şeful PNL Coşoveni, care este filmat în timp ce împinge şi ameninţă o femeie.

El le-a spus poliţiştilor că femeia ar fi pătruns pe un teren neîngrădit, care i-ar aparţine, aflat în apropierea secţiei de votare.

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie de aproximativ 40 de ani a fost agresată de un bărbat, în timp ce se afla în apropierea unei secţii de votare din Coşoveni.
În urma verificărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au identificat o femeie de 44 de ani, din Coşoveni, care, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, ar fi fost împinsă de un bărbat de 51 de ani, din aceeaşi localitate. Bărbatul respectiv şi-a motivat comportamentul declarând că femeia ar fi pătruns pe un teren, neîngrădit, aflat în apropierea secţiei de votare şi care i-ar aparţine”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

El a adăugat că poliţiştii s-au sesizat din oficiu pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, femeia rezervându-şi, până în prezent, dreptul de a depune plângere penală.