Ziua Drapelului a fost marcată, în această dimineață, și de către autoritățile din județul Dolj, într-un cadru restrâns, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. 

De la eveniment a lipsit parada militară, în centrul urbei fiind prezenți prefectul de Dolj, Nicușor Roșca, primarul Craiovei, Mihail Genoiu, și vicepreședintele CJ Dolj, Cosmin Vasile. 

„Am ales să marcăm Ziua Drapelului Național într-un cadru restrâns, fără paradă militară, din motive de siguranţă, date fiind condiţiile stării de alertă. Fără doar şi poate, 26 iunie este un moment în care, mai mult ca oricând, trebuie să reflectăm la simbolistica drapelului național, la istoria acestei țări și mai ales la contribuția valoroasă pe care fiecare dintre noi o putem avea la construirea viitorului ei. Drapelul este simbolul naţiunii, iar pentru aceste trei culori – roșu, galben și albastru, militarii români s-au jertfit pe câmpul de luptă și în teatrele de operații, apărând democrația și libertatea de care cu toții ne bucurăm astăzi”, a declarat prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca. 

Articolul precedentCNAS: Se va prelungi valabilitatea cardurilor de sănătate
Articolul următorDezinsecție terestră în Craiova. Parcurile și lacurile, primele vizate