Șoferii care depășesc regimul legal de viteză au ajuns din nou în atenția polițiștilor doljeni, miercuri, oamenii legii depistând, cu ocazia acțiunilor derulate, o serie de nereguli pentru care au fost aplicate amenzi în valoare de peste 25.000 de lei și au fost reținute permise de conducere.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a spus că la activitate au participat polițiști din șapte localități ale județului Dolj.

„Miercuri, în județului Dolj a fost organizată o acțiune, pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de conducătorii de autovehicule care nu respectă regimul legal de viteză. La această activitate au participat poliţişti din cadrul Serviciul Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naționale și Europene, Biroul Rutier Craiova, dar şi poliţişti din cadrul Formațiunilor Rutiere Calafat, Băilești, Bechet, Dăbuleni, Filiași și Segarcea. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 94 de abateri, pentru sancţionarea cărora au aplicat amenzi în valoare de aproximativ 25.000 de lei”, a menționat Grădinaru.

Din totalul șoferilor amendați, 49 de conducători auto au fost sacţionaţi pentru depăşirea limitelor de viteză, ceilalți 45 fiind „taxați” pentru alte abateri la regimul rutier.

De asemenea, poliţiştii au constatat o infracţiune în flagrant delict, au reţinut 10 permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare, a mai spus reprezentantul IPJ Dolj.

 

Articolul precedentDoljean cercetat penal după ce a fost prins la volanul unei mașini cu număr fals de înmatriculare
Articolul următorS-a rupt asfaltul, pe o stradă din Craiova, sub greutatea mașinii de gunoi