Un bărbat ajuns la spital, joi seara, după ce două autoturisme au intrat într-un stâlp de beton situat pe bulevardul Dacia din Craiova. Accidentul s-a petrecut din cauza carosabilului acoperit de zăpadă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că mai întâi un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani a intrat în stâlpul respectiv. Ulterior, o altă mașină a lovit-o pe prima.

„Un bărbat de 31 de ani, din Braloștița, a condus un autoturism, pe bulevardul Dacia. Acesta nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a lovit un stâlp. Un alt auto, condus de o femeie, de 42 de ani, din Robanesti, care circula în aceeași direcție, nu a adaptat viteza si a lovit primul auto in spate. A fost transportat la spital un bărbat de 41 de ani, din Robanesti, pasager in cea de-a doua mașină”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Polițiștii au deschis un dosar penal vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentTrei tineri din Craiova, care mergeau să se înscrie la Şcoala de Poliţie Câmpina, direcţionaţi greşit de GPS, s-au răsturnat cu maşina
Articolul următorAtacantul Andrei Cristea, jucătorul Craiovei până în 2020