Mai multe acţiuni pentru impunerea respectării ordonanţelor militare au fost efectuate, marți, în localitatea doljeană Coţofenii din Faţă, polițiștii aplicând amenzi celor care au încălcat măsurile. Astfel de verificări au avut loc și în alte comune din județul Dolj, într-un magazin din Galicea Mare fiind depistate peste 1.000 de pachete cu țigări de contrabandă.

Potrivit IPJ Dolj, în comuna Coțofenii din Față, pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat nouă amenzi în valoare de 36.000 de lei, toate pentru nerespectarea prevederilor privind condiţiile în care se poate realiza deplasarea în afara locuinţei.

Totodată, în urma activităţilor desfăşurate pe raza aceleiaşi localităţi, ieri, poliţiştii au aplicat 11 sancţiuni contravenţionale, pentru aceleaşi tipuri de abateri.

De asemenea, au fost desfăşurate acţiuni cu efective mărite pe raza de competenţă a tuturor subunităţilor de poliţie din cadrul IPJ Dolj, fiind vizate în mod special localităţile rurale.

La aceste activităţi au participat poliţişti din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, secţiilor de poliţie rurale, posturilor de poliţie, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, jandarmi, militari şi poliţişti locali.

Astfel, în cadrul acestor acţiuni, forţele de ordine au aplicat în total 78 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 168.000 de lei, majoritatea pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare.

Totodată, în urma unui control efectuat unui magazin din Galicea Mare, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega au găsit 1.058 de pachete de ţigări, care nu aveau aplicate timbre de marcaj fiscal, anunță reprezentanții IPJ Dolj.

Articolul precedentEvaluarea Națională și Bacalaureatul susținute în iulie. Ce materie respectă programa
Articolul următorCraiova: Copil de 2 ani, mort după ce a căzut de la etajul șapte