Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Dolj, a fost reţinut de poliţişti pentru că ar fi încercat să-l şantajeze pe un bărbat din judeţul Olt. Oamenii legii l-au prins în flagrant, în Caracal, pe agresor atunci când primea o sumă de bani de la victimă.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 31 august-14 septembrie, bărbatul din Dolj, folosindu-se de o rețea de socializare, l-ar fi amenințat, cu acte de violență, pe olteanul în vârstă de 29 de ani.

Surse spun că cei doi se cunoşteau, iar bărbatul din Dolj a început să-i dea mesaje olteanului, de pe un număr necunoscut, susţinând că este un interlop din Bucureşti şi ameninţându-l pentru a-i da bani.

Doljeanul este bănuit că ar fi primit de la persoana vătămată aproximativ 32.000 de lei.

La data de 14 septembrie, a fost realizată o prindere în flagrant delict, asupra tânărului fiind descoperiți 990 de lei.

În urma flagrantului, poliţiştii l-au reţinut pe bărbatul din Dolj.

„Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.