Tânărul din Craiova, care în seara zilei de 21 februarie a gonit pe mai multe străzi, după care și-a abandonat mașina știind că nu are permis de conducere, a fost reținut. Craioveanul a fost prins, ieri seară, într-un aeroport din București în timp ce voia să plece spre Anglia. 

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul în vârstă de 30 de ani a condus un autoturism pe mai multe străzi din localitate, deși avea permisul anulat ca urmare a comiterii altor abateri la regimul circulației rutiere.

La momentul respectiv, polițiștii de la rutieră au efectuat semnalul regulamentar de oprire în trafic a autoturismului pe care cel în cauză îl conducea, însă, întrucât acesta nu s-a conformat, polițiștii au pornit în urmărirea sa.

Autoturismul a fost apoi abandonat de bărbat, acesta fugind pentru a-și asigura scăparea.

„Polițiștii au demarat imediat cercetările, iar în urma datelor obținute bărbatul a fost identificat, pe numele său fiind emis un mandat de aducere. Astfel, în urma activităților desfășurate de polițiștii rutieri, cel în cauză a fost depistat cu sprijinul polițiștilor de frontieră, în timp ce se afla într-un aeroport din București și încerca să părăsească țara, având destinație Anglia”, menționează reprezentanții IPJ Dolj.

Tânărul a fost reținut, adus în Craiova și urmează să ajungă în fața instanței cu măsurile ce se impun în acest caz, mai anunță IPJ Dolj.

Articolul precedentUn număr tot mai mare de doljeni accesează Programul „Tomata”
Articolul următorRaed Arafat, despre lipsa măștilor de protecție din farmacii: „Unii le-au ascuns să le vândă, apoi, la suprapreț”