Partida dintre Universitatea Craiova și Sepsi Sfântu Gheorghe s-a încheiat cu o remiză, scor 1-1, după un meci extrem de spectaculos, scrie Digisport.

Prima ocazie importantă a partidei le aparține oltenilor, în minutul 13. Koljic a trimis cu capul spre poartă, dar Niczuly a reușit o paradă frumoasă și a păstrat scorul neschimbat.

Scorul a fost deschis în minutul 17 de Sepsi, când poziția lui Fofana a fost suspectă de ofsaid. Mitrea a executat o lovitură liberă, Pigliacelli a respins greșit balonul, iar Fofana s-a înălțat și a trimis cu capul în poartă.

Câteva minute mai târziu, Koljic a avut șansa să restabilească egalitatea, Bancu i-a pasat foarte bine în fața porții, dar atacantul bosniac a trimis în bară.

Cu toate acestea, oltenii au reușit să egaleze în minutul 33, atunci când Nicușor Bancu a centrat, iar Gustavo a reluat cu capul în poarta lui Niczuly.

La finalul primei reprize, Gustavo i-a pasat foarte bine lui Andrei Ivan care a scăpat singur cu portarul. Acesta a preferat să îi paseze în stânga lui Koljic, dar este blocat de Ninaj și irosește o șansă imensă.

Oltenii au irosit încă o ocazie bună în minutul 50. Andrei Ivan a șutat puțin pe lângă poartă din interiorul careului.

Sepsi putea trece în avantaj în minutul 68, atunci când Luckassen a șutat cu stângul. Pigliacelli a intuit bine și a reușit să prindă balonul.

După o intervenție a lui Ninaj asupra lui Ivan, centralul partidei a dictat lovitură de la unsprezece metri. Cel care a executat-o a fost Gustavo, dar Niczuly a făcut o paradă și a parat șutul brazilianului.

În clasamentul din Liga 1, Universitatea Craiova se află pe locul șase, cu 13 puncte, iar Sepsi ocupă locul 13, cu un total de șapte puncte.

Rezumatul video al meciului, AICI