Imaginile cu sute de tineri care petrec la un local din comuna Malu Mare, judeţul Dolj, cu ocazia unui majorat, au fost postate chiar pe vlogul lui Dorian Popa, care a susţinut şi un moment artistic la evenimentul respectiv.

Cei care participă la eveniment încalcă măsurile impuse pe perioada stării de alertă. Nimeni nu poartă mască, iar distanţarea socială nu există, iar sute de persoane sunt în interiorul localului.

Vezi video (începând cu minultul 14.00):

Poliţiştii din Dolj au aplicat amenzi.

„Astfel, poliţiştii au stabilit faptul că în seara zilei de 14/15 iulie a.c., a fost organizată o petrecere privată la un local de evenimente prevăzut cu piscina exterioară din comuna Malu Mare, la care au participat mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat organizatorul evenimentului în persoana unui bărbat de 44 de ani, din comuna Malu Mare care a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

De asemenea, a fost sancţionat şi un bărbat de 41 de ani, din Malu Mare, în calitate de administrator al localului respectiv, cu amendă în valoare de 3000 de lei, conform Legii 55/2020″, se arată într-un comunicat remis de IPJ Dolj.

Potrivit unor surse, petrecerea a fost organizată cu ocazia împlinirii  de către o tânără a vârstei de 18 ani.

Articolul precedentȘase jucători de la Dinamo au fost depistați pozitiv cu COVID-19
Articolul următorNumăr mare de cazuri, în ultimele 24 de ore. Situaţia pe judeţe