Camerele de supraveghere au surprins momentul cumplitului accident rutier petrecut în comuna Leu, în urma căruia un copil în vârstă de numai patru ani a decedat.

Evenimentul rutier s-a produs după ce autoturismul condus de tatăl copilului, un bărbat în vârstă de 40 de ani, cetăţean străin, a intrat într-un cap de pod, pe drumul naţional DN 6. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat pe plafon.

Copilul în vârstă de patru ani a decedat, iar ceilalţi doi, în vârstă de 10 şi 11 ani, şi mama lor, în vârstă de 32 de ani, au ajuns la spital.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un bărbat de 40 de ani, cetăţean străin, care conducea un autoturism pe DN 6, din direcția Craiova către judeţul Olt, a lovit un cap de pod, răsturnându-se cu autoturismul în afara părţii carosabile.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto, o femeie de 32 de ani,  şi doi copii de 10 şi 11 ani,  pasageri în autoturism, au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din păcate, un alt copil,  în vîrstă de 4 ani, pasager în autoturism a decedat la faţa locului.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Sursa: Realitatea de Dolj