Cadrele medicale de la Spitalul Victor Babeș Craiova s-au prins în horă, joi, în curtea unității medicale, dansând și cântând minute bune versurile „Oltean sunt, oltean îmi zice, Oltean sunt oriund’ m-oi duce”.

Personalul medical a postat filmulețul pe pagian de facebook a instituției, încurajările neîntârziind să apară. Mesajul este emoționant, cadrele medicale „vorbind” astfel despre dorința lor de a depăși cu bine aceste momente.

Cadrele medicale au făcut acest lucru, mulțumite fiind că după o luptă grea, au reuși să salveze viața primul pacient infectat cu noul virus, internat în acest spital.

Este vorba despre un bărbat din Caracal care a fost internat la „Victor Babeș”  în data de 6 martie. În toată această perioadă, bărbatul a trecut prin momente grele, reușind într-un final să iasă învingător din această luptă, anunță directorul unității medicale, Adina Turcu.

Începând de astăzi, la acest spital a fost pus în funcțiune un aparat rapid de testarea, capacitatea de lucru crescând de la 30 la 280 de teste în 24 de ore.

Publicată de Spitalul Clinic de BI şi PNF „Victor Babeş“ Craiova pe Joi, 9 aprilie 2020

Articolul precedentCraiova: Protest într-un centru de carantină. Mai multe persoane s-au urcat pe clădire cerând să fie lăsate să plece acasă
Articolul următorSe reia dezinfecția scărilor de bloc din Craiova