Toate autobuzele și tramvaiele din Craiova sunt dezinfectate o dată pe zi, în această perioadă, cu o substanță bio, fără miros, potrivit unui anunț făcut de către administratorul societății.

Procedura se face la autobaza RAT Craiova, dezinfectantul respectiv având un spectru larg.

„Toate mijloacele de transport în comun sunt dezinfectate o dată pe zi, la autobaza RAT, prin nebulizarea unui dezinfectant bio, fără miros, pe bază de peroxid de hidrogen și un complex coloidal de arginți în cantitate redusă. Cu un spectru larg, bactericid, fungicid, virucid și sporicid, produsul este testat conform Normelor Europene cu eficacitate împotriva: 2019 – nCoV ( #Coronavirus), Staphylococcus Aureus, E.Coli, Klebsiella, Listeria, Salmonella, H1N1 etc”, anunță directorul RAT Craiova, Sorin Manda, pe pagina de Facebook.

Dezinfectare autobuze RAT Craiova

Siguranța și sănătatea călătorilor noștri sunt cele mai importante pentru noi.Toate mijloacele de transport în comun sunt dezinfectate o dată pe zi, la autobaza #RAT, prin nebulizarea unui #dezinfectant bio, fără miros, pe bază de peroxid de hidrogen și un complex coloidal de arginți în cantitate redusă. Cu un spectru larg, bactericid, fungicid, virucid și sporicid, produsul este testat conform Normelor Europene cu eficacitate împotriva: 2019 – nCoV ( #Coronavirus), Staphylococcus Aureus, E.Coli, Klebsiella, Listeria, Salmonella, H1N1 etc.

Publicată de Sorin Manda pe Joi, 27 februarie 2020

 

Articolul precedentWizz Air a redus programul de zboruri către Italia
Articolul următorRaed Arafat, interviu exclusiv la Realitatea: ”Poate să apară oricând al doilea caz de coronavirus, dar până în acest moment nu există”