Un bărbat din județul Olt este căutat de polițiștii din Craiova după ce, marți seara, autoturismul pe care îl conducea a fost urmărit ca în filme pe străzile Băniei, oamenii legii trăgând mai multe focuri de armă pentru a opri autoturismul. Două persoane care se aflau în autoturism – un tânăr în vârstă de 15 ani, din Slatina, și un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Brebeni, au fost reținute.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că șoferul din Olt nu a oprit la semnalele poliţiştilor, pe Calea București din Craiova, şi a mărit viteza de deplasare. Polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

Conducătorul auto a mărit din nou viteza de deplasare, efectuând totodată manevre care „au pus în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic”. Din acest motiv, poliţiştii au efectuat somaţiile legale şi au tras mai multe focuri de armă, atât în plan vertical cât şi asupra autoturismului respectiv.

Doi bărbați care se aflau în autoturism au fost prinși de polițiștii craioveni și reținuți, însă șoferul a reușit să scape. El estr căutat în continuare de oamenii legii.

„Bărbatul care se afla la volan a oprit autoturismul şi a fugit într-o direcţie necunoscută, poliţiştii urmărind şi imobilizând 2 pasageri de 15 şi 45 de ani, din judeţul Olt. În cauză sunt efectuate cercetări în vederea lămuririi stării de fapt şi a identificării conducătorului auto, în funcţie de cele stabilite urmând a fi luate măsurile legale”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Articolul precedentAdolescentul acuzat de comiterea crimei din Terpezița, arestat preventiv
Articolul următorA fost indentificat şoferul urmărit cu focuri de armă, seara trecută. Este un tânăr în vârstă de 16 ani din Olt