Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Craiova, s-a ales cu dosar penal după ce, noaptea trecută, a fost prins că s-a urcat la volanul mașinii deși avea suspendat dreptul de a conduce din luna octombrie a anului trecut, cu ocazia controlului  efectuat de către oamenii legii găsindu-se asupra lui și pliculeţe care conţineau fragmente vegetale de culoare verde.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, șoferul a vrut să evite întâlnirea cu polițiștii, mărind viteza de deplasare, dar a fost urmărit în trafic și prins în cele din urmă.

„Poliţişti din cadrul Secției nr. 3 Poliție Craiova s-au sesizat cu privire la faptul că un conducător al unui autoturism care circula pe strada Caracal a încercat să evite întâlnirea cu echipajul de poliţie şi a mărit viteza de deplasare. Astfel, poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismul respectiv, care a fost blocat pe o stradă din localitate. Conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui bărbat, de 31 de ani, din Craiova, care avea suspendat dreptul de a conduce vehicule, din data de 26 octombrie 2018, astfel că, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. În urma controlului efectuat, asupra persoanei în cauză poliţiştii au găsit patru pliculeţe care conţineau fragmente vegetale de culoare verde”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Dolj.

Fragmentele vegetale găsite de poliţişti asupra celor doi bărbaţi au fost ambalate şi sigilate de poliţişti, urmând a fi înaintate către BCCO Craiova, pentru continuarea cercetărilor, sub coordonarea procurorilor din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova.

Articolul precedentDepozit clandestin de lemne, depistat lângă comuna Leu
Articolul următorLucrări avansate pe strada Carpenului din Craiova. „Primii metri de conductă deja au fost introduşi”