Unul dintre agresorii bărbatului în vârstă de 28 de ani din Craiova, bătut cu bâtele într-o parcare din municipiu, în urmă cu trei zile, a fost identificat şi reţinut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat unei instanţe cu propunerea arestării preventive pe 30 de zile.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că este vorba despre un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Craiova, reţinut în urma a trei percheziţii desfăşurate de poliţişti, miercuri. Tânărul este acuzat de tentativă la omor calificat, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în vederea depistării celorlalte persoane implicate în incident şi a tragerii la răspundere penală a acestora“, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

El a adăugat că tânărul respectiv a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Craiova a fost atacat, marți de dimineață, de patru persoane pe care susține că nu le cunoaște, acestea din urmă așteptându-l în fața blocului, înarmate cu bâte.

Mașina bărbatului vizat de atacul celor patru persoane a fost blocată pe o străduță din cartierul Rovine, de un autoturism marca Audi A4 cu numere de Anglia. Din această mașină au coborât patru persoane care aveau fețele acoperite și l-au lovit pe bărbat.

Speriate, mama și soția victimei au început să țipe, unul dintre locatari apelând 112 și anunțând evenimentul.

Tot în cartierul Rovine din Craiova, a avut loc un eveniment asemănător, pe data de 24 decembrie a anului trecut, când un bărbat mascat a tras mai multe focuri de armă asupra a doi craioveni. Până în prezent, potrivit ultimelor date, cel care a atacat nu a fost identificat.

Articolul precedentŞase persoane rănite într-un accident, la Filiaşi – FOTO
Articolul următorCsikszereda, adversarul Craiovei în sferturile Cupei României la fotbal