Clubul Universitatea Craiova va disputa trei meciuri fără spectatori, în cupele europene și va plăti o amendă de 60.000 de euro, după ce suporterii au aruncat o petardă în teren, la meciul cu Honved, arbitrul nord-irlandez Arnold Hunter având nevoie de îngrijiri medicale. 

„În urma evenimentelor din timpul meciului Universitatea Craiova – Honvéd Budapesta, clubul nostru a fost sancționat de către comisia de disciplină a UEFA cu o amendă de 60.000 euro și disputarea a 3 meciuri considerate acasă fără spectatori. În acest moment se încearcă suspendarea deciziei până după meciul cu AEK Atena din turul 3 preliminar”, este anunțul reprezentanților Clubului.

UEFA a respins apelul celor de la Honved, care doreau să câştige meciul la „masa verde”.

În minutul 119 al meciului Craiova-Honved 0-0 (3-1, după loviturile de departajare), arbitrul Arnold Hunter a fost lovit de un obiect aruncat din peluză, iar lângă acesta a explodat o petardă, având nevoie de îngrijiri medicale. Afectat, acesta a fost schimbat cu arbitrul de rezervă, iar partida a fost întreruptă timp de aproximativ 30 de minute.