Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Craiova, și-a pierdut viața, miercuri dimineață, după ce s-a aruncat de la etajul cinci al unui bloc din oraș. 

Potrivit IPJ Dolj, tragedia a avut loc în cartierul Brazda lui Novac din Craiova.

„În dimineața acestei zile, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, în zona unui bloc din Craiova, din cartierul Brazda lui Novac, a fost găsit un bărbat decedat. Imediat, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind identitatea celui în cauză, un tânăr de 27 de ani, din Craiova.
De asemenea, din cercetările efectuate până în prezent, polițiștii au stabilit faptul că acesta ar fi căzut de la etajul 5 al blocului respectiv”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, tânărul ar fi suferit o depresie după ce, nu cu mult timp în urmă, și-a pierdut mama.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment, fiind totodată dispusă efectuarea unei expertize medico-legale.

Sursa: Realitatea de Dolj

Articolul precedentSecţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Craiova, ocupată la capacitate maximă de pacienţi cu COVID-19. Se întocmesc liste de aşteptare
Articolul următorUn nou val de restricții în România. Masca de protecție OBLIGATORIE în spațiile aglomerate, FĂRĂ evenimente timp de 30 de zile