Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Craiova, s-a ales cu dosar penal, după ce marți seara, știind că se urcase băut la volan, a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor de la Rutieră, a fost urmărit în trafic, oprindu-se cu mașina în gardul unei locuințe.  

Șoferul a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor care desfășurau activitatea pe strada Nicolae Romanescu din Craiova.

După o urmărire în trafic, la intersecția străzilor Prelungirea Bechetului cu Bucura, acesta a lovit cu mașina gardul unei locuințe.

Polițiștii l-au testat cu etilotestul, rezultatul fiind 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. La spital, unde a fost dus pentru o nouă testare, acesta a refuzat procedura.

„Conducătorul auto a refuzat să oprească, continuându-şi deplasarea până la intersecţia străzilor Prelungirea Bechetului cu Bucura, unde a intrat în coliziune cu un gard. În urma legitimării s-a stabilit că la volanul autoturismului s-a aflat un tânăr, de 29 de ani, din municipiul Craiova, din eveniment rezultând doar pagube materiale. Întrucât tânărul prezenta halenă alcoolică a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice, recoltare pe care a refuzat-o”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grigorescu.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Sursa: Realitatea de Dolj

Articolul precedentTramvai, implicat într-un accident la Craiova. Două persoane, la spital
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET