Șase percheziții domiciliare au fost efectuate, luni și marți, de către polițiștii doljeni, la adrese din comuna Unirea, ce aparţin unor persoane cu vârste cuprinse între 44 şi 62 de ani, bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu ţigări.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au găsit 937 de pachete de ţigări, care nu aveau aplicat timbru de marcaj fiscal, 3.813 articole pirotehnice din categoria P1 și F2, un pistol şi cinci cartuşe.

„Polițiștii au indisponibilizat bunurile găsite, care erau deţinute în mod ilegal, precum și suma de 18.000 de lei. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, nerespectarea regimului materiilor explozive și contrabandă cu ţigări”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

La activitățile desfășurate au participat și polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase Dolj, precum şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj.

Articolul precedentPlata cu cardul contactless direct în mijloacele de transport public din Craiova
Articolul următorSpitalele pot depune proiecte pentru recuperarea banilor cheltuiți pentru combaterea pandemiei cu COVID 19