Un nou târg de de joburi va fi organizat, pe 5 decembrie, în holul central al Universității din Craiova, la eveniment anunțându-și participarea peste 20 firme, companii, instituţii, bănci, firme de recrutare din zona Olteniei.

Potrivit reprezentanților Universității din Craiova, vor fi amenajate standuri unde cei aflați în căutarea unui loc de muncă pot să discute cu recrutorii de la companii și agenții de recrutare, pot lăsa un CV, pot participa la un scurt interviu sau pot afla informații suplimentare despre pașii pe care îi presupune adaptarea în companie.

„Cei interesați de găsirea unui loc de muncă în domeniu sunt așteptați cu un CV actualizat să participe la această întâlnire cu angajatori importanți din Dolj și nu numai. De asemenea, sunt invitaţi să participe la eveniment și alți angajatori din Oltenia care nu au făcut acest pas până la acest moment, pentru că vor avea acces la o resursă umană valoroasă, dornică să își găsească un loc de muncă în comunitatea noastră și să contribuie la dezvoltarea socio-economică a acesteia”, au transmis reprezentanții Universității din Craiova.

Proiectul „O șansă pentru dezvoltare” vizează creșterea capacității de angajare a absolvenților prin dezvoltarea abilităților profesionale și asigurarea unei mai bune comunicări între angajatori și persoanele care caută un loc de muncă în județele Dolj, Vidin și Veliko Tarnovo. Prioritatea sa este includerea pe piața muncii a studenților și a absolvenților de învățământ superior din regiunea de implementare a proiectului.

 

 

Articolul precedentÎn Craiova se circulă în condiții de iarnă. 37 de utilaje pentru deszăpezire acționează continuu
Articolul următorCopaci doborâţi de zăpadă, în Craiova – FOTO