Un bărbat în vârstă de 39 e ani, din localitatea doljeană Răcarii de Sus, este cercetat penal după ce, miercuri, a împușcat câinele unui vecin, în urma cercetărilor urmând să fie stabilit ce l-a făcut pe doljean să recurgă la un asemenea gest.

Cel care a anunțat polițiștii despre acest lucru a fost chiar proprietarul câinelui. Bărbatul care a omorât patrupedul avea două arme de vânătoare deținute legal.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că un bărbat de 39 de ani, din Răcarii de Sus, deținător legal a două arme de vânătoare, ar fi observat câinele apelantului pe extravilanul localității și l-ar fi împușcat cu una dintre armele deținute. Câinele a fost ridicat de la fața locului, în cauză fiind dispusă efectuarea unei constatări, în vederea lămuririi stării de fapt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Totodată, cele două arme și muniția aferentă au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor, polițiștii întocmind un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de uz de armă fără drept și uciderea animalelor.

Articolul precedentCraiova: Polițiști amenințați cu un cuțit de către un bărbat supărat că i-au întrerupt „distracția”
Articolul următorAparatul de testare rapidă de la „Victor Babeș” Craiova a fost pus în funcțiune