Un bărbat și o femeie din orașul Bechet au fost arestați preventiv, joi, fiind bănuiți că fac parte dintr-un grup de persoane care pun în circulație bancnote contrafăcute de 100 de euro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, în acest caz au fost efectuate percheziții domiciliare, miercuri, în Bechet și Valea Stanciului, la audieri ajungând patru persoane. Dintre acestea, două au fost reținute și ulterior arestate preventiv pentru următoarele 30 de zile.

„Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Craiova, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, au efectuat, la data de 6 martie, patru percheziţii domiciliare, în localităţile Bechet şi Valea Stanciului, din județul Dolj pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în punerea în circulaţie de bancnote contrafăcute. Patru persoane au fost conduse la audieri, iar faţă de un bărbat de 39 de ani şi o tânără de 22 de ani, din Bechet, bănuiți că ar face parte dintr-o grupare infracţională organizată, specializată în punerea în circulaţie de bancnote contrafăcute de 100 de euro, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Ulterior, în cursul zilei de ieri, cele 2 persoane au fost prezentate Tribunalului Dolj, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, a declarat Grădinaru.

Acesta a mai spus că cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, punere în circulație de valori falsificate și înșelăciune.

 

 

Articolul precedentDosar penal pentru cinci agenți economici din Craiova prinși că aveau la vânzare haine contrafăcute
Articolul următorCu laboratorul mobil de recoltare de sânge, la Târgul de Turism al Olteniei. „Nevoile sunt mari, aceasta este realitatea”