Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Bistreţ, cunoscut cu afecţiuni psihice, a fost ridicat de poliţişti şi internat într-o unitate medicală de specialitate după ce, miercuri, şi-a aruncat mama, în vârstă de 68 de ani, într-o fântână.

Ulterior, în fântână a ajuns şi bărbatul, cei doi fiind scoşi de pompieri.

„La sosirea echipajului de pompieri, au fost găsite două victime într-o fântână cu diametru de 90 centimetri și o adâncime de 5 metri, ambele conștiente. Pompierii au coborât cu scara și cu cordite pentru asigurarea victimelor și extragerea acestora la suprafață. Femeii, în vârstă de aproximativ 68 ani, i s-a acordat primul ajutor medical şi a fost transportată la spital conștientă , iar bărbatul a fi fost preluat de echipajul de poliţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru violenţă în familie, însă încadrarea ar putea fi schimbată în tentativă de omor.

Bărbatul va fi internat într-o unitate medicală de specialitate.

„Bărbatul este fiul femeii și între cei doi avea loc o altercatie, ambii aflându-se în fântână. Nu era apa în fântână. Cazul a fost discutat cu unitatea de parchet care a opinat pentru întocmirea unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violența în familie. Bărbatul respectiv urmeaza sa fie internat la o unitate spitalicească, fiind cunoscut cu afecțiuni psihice. Exista unele suspiciuni că el ar fi fost cel care ar fi aruncat-o pe femeie în fântână, însă deocamdată nu sunt confirmate cu certitudine”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Potrivit unor informaţii, bărbatul este cunoscut cu afecţiuni psihice şi a mai fost internat în unităţi specializate.

Articolul precedentPlăți record către doljeni, în doar trei zile, din taxa auto
Articolul următorDoi poliţişti din Craiova, la spital după ce maşina de poliţie în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism