Un bărbat din Balş a intrat în greva foamei în faţa Tribunalului Olt din Slatina, fiind nemulţumit de faptul că instanţa nu i-a ridicat măsura controlului judiciar nici după ce a fost trimis în judecată, într-un dosar de proxenetism.

Sebastian Sandu Guţă a afirmat că protestează de la începutul acestei săptămâni fiind nemulţumit de felul în care s-a desfăşurat ancheta în cazul său.

„Protestez de ieri, de când mi s-a prelungit din nou controlul judiciar, după nouă luni. I se tot dă dreptate procurorului, dar mie nu, eu ce sunt? Am fost reţinut după ce am venit de bunăvoie la prima citaţie a DIICOT-ului. Am venit din Italia, am dat declaraţie, m-au lăsat două zile, după care m-au reţinut. A doua zi, domnii judecători de drepturi şi libertăţi au aprobat propunerea domnului procuror de arest preventiv pentru 30 de zile. Am făcut contestaţie la Curtea de Apel şi acolo s-a spus că nu sunt suspiciuni, dosarul nu este finalizat, există contradicţii în declaraţii şi nu prezint pericol public. Asta se întâmpla în luna noiembrie şi de atunci sunt sub control judiciar. În mai am fost trimis în judecată că sunt suspiciuni rezonabile. Am termen pe 2 octombrie şi nu înţeleg de ce îmi este menţinută măsura controlului judiciar”, a declarat el.

Guţă mai spune că dosarul său a fost trimis în judecată şi că nu s-ar mai impune controlul judiciar.

„Sunt acuzat că în 2014 eu am vândut femei. Din 2014 sunt ascultat telefonic, alături de tata şi de fratele meu. Martorii mint, unul mai mult ca altul. Eu am probe şi în instanţă mă pot apăra. Este mărturie mincinoasă. Luni trebuie să semnez la Balş pentru controlul judiciar. Inspectorul de probaţiune m-a sunat ieri să-mi spună că mi s-a prelungit controlul. I-am spus că nu mai vin, să le spună că sunt la ei pe scări. Un infractor nu se lasă pe străzi, se arestează. Vor să ajung la disperare să dau în cap la oameni?”, a mai afirmat bărbatul.

Articolul precedentCasa Rusănescu din Craiova, în competiție cu alte monumente istorice, privind reabilitarea cu bani europeni. Proiectul a pierdut, însă, la punctaj
Articolul următorFinanţatorul Craiovei, mesaj pentru fani: „Când câștigi, ești a tuturor. Când pierzi, ești numai a noastră“