Marius Constantin este jucătorul Universităţii începând de astăzi. Fundaşul a semnat un contract valabil pe un an cu opţiune de prelungire pentru încă un an cu formaţia alb-albastră. Si Paul Papp şi Alexandru Tudorie au ajuns în Craiova. Cei doi jucători au semnat miercuri cu Universitatea Craiova. Vor pleca în Austria, într-un cantonament de aproape două săptămâni, tot astazi.

„Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că a semnat un contract valabil pe 3 ani cu Paul Papp. De asemenea, Alexandru Tudorie a fost împrumutat pentru un sezon, cu opțiune de transfer definitiv. Le urăm mult succes în tricoul alb-albastru”, a spus clubul, pe pagina oficială de Facebook.

Paul Papp are 30 de ani. Ultima oară a jucat pentru Sivasspor, iar în cariera sa a mai evoluat pentru Unirea Dej, FC Botoşani, FC Vaslui, Farul, Chievo Verona, FCSB, FC Wil şi Karabukspor. Cea mai bună perioadă a avut-o la FCSB, când a ajuns şi la echipa naţională, unde a avut 18 selecţii. Are în total 122 de meciuri în Liga 1 și 10 goluri.