Trei polițiști doljeni au primit distincția onorifică „Îndeplinirea în condiții deosebite a misiunilor încredințate”, ceremonia având loc joi la sediul Centrului Cultural al MAI.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, cei trei polițiști din județul Dolj s-au remarcat în activitate prin faptul că au salvat viețile unor persoane  care se pierduseră, plecând de acasă.

Doi dintre oamenii legii lucrează la posturi de poliție din Craiova, iar cel de-al treilea, fiind o femeie, la postul din Daneți.

„Agentul de poliție Adrian Glavă, din cadrul Secției 4 Poliție Craiova, a reușit găsirea unei minore în vârstă de doi ani, care plecase de la domiciliu și se afla la o distanță de aproape trei kilometri de locuința sa, pe un câmp cu vegetație înaltă. Agentul de poliție Oana Bîrsan, din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Daneți a reușit găsirea unui bărbat de 81 de ani, care plecase de la domiciliu într-o noapte de iarnă, acesta fiind cunoscut cu afecțiuni psihice. De asemenea, agentul șef principal de poliție Alexandru Argetoianu, din cadrul Poliției Municipiului Craiova – Compartimentul Conductori Câini, în cursul acestui an, a reușit găsirea a doi bărbați care plecaseră de la domiciliu, aceștia fiind cunoscuți cu afecțiuni psihice”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Dolj.

Pentru activitățile desfășurate și pentru rezultatele obținute, oamenii legii au primit distincția onorifică  „Îndeplinirea în condiții deosebite a misiunilor încredințate”.

Articolul precedentCăminul pentru Persoane Vârstnice din Craiova, fără medic psihiatru. Ce soluție a găsit directorul
Articolul următorStadionul „Ion Obemenco” din Craiova va fi pe strada „Ilie Balaci”. Consilierii au aprobat proiectul