Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier produs sâmbătă dimineață, la intrare în orașul Filiași. Una dintre mașini a fost proiectată într-o terasă de pe marginea drumului, norocul fiind că la ora aceea nu se afla nimeni în localul respectiv.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, unul dintre șoferi nu a păstrat distanța față de mașina din față și pentru a evita impactul a intrat pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autoturism.

„Un bărbat de 54 de ani, din Craiova, conducea o Dacia 1310, din direcția Filiași către Strehaia, nu a păstrat distanța față de autoturismul din față și, pentru a evita impactul, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un Opel, condus regulamentar de un bărbat de 32 ani, din Argetoaia. Opelul a fost proiectat într-o terasă, unde nu se afla nimeni”, a declarat Gîrd.

Aceasta a mai spus că în urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a șoferului din Dacia și a pasagerului, un tânăr de 25 de ani, dar și a unei femei de 59 de ani, pasager în Opel.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentCraiova, din nou „vedetă“ pe internet: un cal cu căruţă, la benzinărie ca şi cum ar urma să alimenteze
Articolul următorBiciclist lovit de mașină, la Pielești. Medicii încearcă să îl salveze