Trei bărbați, doi din Craiova și unul din localitatea doljeană Coțofenii din Față, pe numele cărora erau emise mandate de arestare pentru ispășirea unor pedepse, au fost prinși, joi, de către polițiștii doljeni. 

Potrivit IPJ Dolj, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Craiova, cercetat de autorităţile judiciare din SUA, pentru comiterea mai multor infracţiuni de trafic de migranţi, a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj.

Tot joi, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au depistat un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Craiova, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de un an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

La Coțofenii din Față, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din localitate, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de 1 an și 8 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, a fost, de asemenea, depistat de oamenii legii și trimis la închisoare.

 

Articolul precedentInterviu Liviu Dragnea: Episodul 2. Dezvăluiri incendiare despre Viorica Dăncilă. Cum a pus mâna pe putere?
Articolul următorConstructorul pentru tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova–Pitești, desemnat