Trei bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 24 de ani, toți din comuna Fărcașele, au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie propuși unei instanțe cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile, după ce ar fi luat cu forța de pe stradă și violat o minoră în vârstă de 13 ani.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că minoră ar fi fost violată pe un câmp dintre localitățile Osica de Jos și Fărcașele.

„La data de 17 iunie a.c, în jurul orelor 17.35, o femeie în vârstă de 39 de ani din comuna Osica de Jos a sesizat faptul că în jurul orelor 17.15, fiica sa în vârstă de 13 ani ar fi fost urcată cu forța într-un autoturism care se deplasa către comuna Fărcașele, iar în momentul revenirii la domiciliu declarând că ar fi fost violată.

În urma activităților desfășurate de polițiști, au fost identificați doi bărbați cu varstele de 21 și 24 de ani care ar fi luat-o pe minoră de pe stradă, cu forța, deplasându-se pe un câmp unde barbatul de 24 de ani ar fi violat-o. De asemenea, acesta ar mai fi chemat un bărbat de 29 se ani care, la rândul său, ar fi violat-o pe minoră”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Cei trei bărbați urmează să fie prezentați unei instanțe cu propunerea emiterii unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„În cauză cei trei bărbați au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanta sub aspectul săvârșirii infractiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și viol, urmând ca în ziua de 19 iunie să se propună arestarea preventivă a acestora. Toți cei trei bărbați sunt din comuna Fărcașele”, a mai declarat Grigorescu.

Articolul precedentTânăr condamnat pentru act sexual cu un minor, încarcerat în Penitenciarul Târgu Jiu
Articolul următorDoi răniți într-un accident produs la Craiova. Șoferul vinovat a pătruns pe roșu în intersecție – UPDATE FOTO