Trei tineri din Dolj au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi unei instanţe cu propunerea arestării preventive, fiind acuzaţi că în urmă cu mai bine de o lună au jefuit o sală de jocuri din Craiova.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că evenimentul s-a petrecut în noaptea de 17 spre 18 octombrie, tinerii reuşind să fugă cu o borsetă de 3.700.

„Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat faptul că o angajată a societăţii, în vârstă de 20 de ani, din Craiova, fusese cea care apăsase butonul de panică, aceasta reclamând că a fost îmbrâncită de o persoană necunoscută, care a sustras o borsetă în care se afla suma de 3.700 de lei, reprezentând încasările din noaptea respectivă“, a declarat Grădinaru.

Poliţiştii au reuşit să idetifice, după mai bine de o lună, un tânăr de 21 de ani, din Craiova, bănuit că ar fi săvârşit infracţiunea de tâlhărie calificată cu ajutorul a doi minori de 15 şi 16 ani, din Pleniţa şi Afumaţi, care s-ar fi asigurat că persoana vătămată este singură în sala de jocuri.

„În urma probatoriului administrat, cei trei tineri bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă“, a mai declarat reprezentantul IPJ Dolj.

El a adăugat că cei doi minori locuiesc fără forme legale în Craiova şi sunt bănuiţi de comiterea mai multor furturi din auto.

Articolul precedentGala Fotbalului Doljean „Ilie Balaci”, în memoria marelui fotbalist. Când va avea loc evenimentul
Articolul următorMai multe furturi din autoturisme, în zona Piaţa Gării şi Rovine din Craiova, înregistrate în ultima lună. Cum acţionează hoţii