Doi tineri din Bistreț au fost prinși, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de către polițiștii din Bârca, având în mașina oprită pentru control, mai multe bunuri pe care le-au furat din gospodăriile unor persoane din localitatea doljeană Cârna.   

Potrivit purtătorului de cuvânta l IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, în mașina cu care se deplasau cei doi tineri au fost găsite un motor electric, un cazan și patru căldări din cupru.

„În noaptea de 2 spre 3 februarie, poliţişti din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Bârca au depistat doi tineri de 18 şi 25 de ani, din Bistreţ, care se deplasau cu un autoturism prin comuna Cîrna, în care transportau un motor electric, un cazan şi patru căldări din cupru, a căror provenienţă nu au putut să o justifice. Cei în cauză au fost conduşi la sediul secţiei, iar în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bunurile respective ar fi fost sustrase, în cursul aceleiaşi nopţi de la locuinţele unor persoane vătămate cu vârste cuprinse între 74 şi 88 de ani, din Cîrna”, a declarat Grădinaru.

Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 4.000 de lei, a fost recuperat şi restituit persoanelor vătămate, în cauză cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.

Articolul precedentCraiovenii ar putea plăti mai mult pentru căldură, iarna viitoare. Ce spun reprezentanții administrației locale
Articolul următorO tânără din Craiova a furat, dintr-o casă din Ghercești, o borsetă în care se afla suma de 45.000 de lei. Femeia a fost prinsă la două săptămâni de la comiterea faptei