Familiile cu venituri mici vor beneficia și în acest an de tichete sociale pentru fiecare copil care frecventează grădinița. Primăria Craiova primește dosarele în acest sens, condiția fiind ca venitul lunar să fie până la 284 lei/membru de familie.  

Potrivit reprezentanților Primăriei Craiova, actele se primesc începând de luni. „Primăria Municipiului Craiova și Direcţia de Asistenţă Socială Craiova anunţă că activitatea de înregistrare a dosarelor de acordare a stimulentelor educaţionale sub forma tichetelor sociale, conform Normelor de aplicare a Legii nr. 248/2015 privind stimularea participării în învăţământul preşcolar a copiilor proveniţi din familiile defavorizate, pentru anul şcolar 2018-2019, va începe cu data de 10 septembrie 2018”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Craiova.

Stimulentul educaţional, sub forma unui tichet social de 50 de lei lunar, se acordă familiilor ce au copii cu vârsta cuprinsă între trei și șase ani, care frecventează grădiniţa, cu un venit lunar de până la 284 lei pe membru de familie.

Dosarele se depun la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Craiova, din Craiova, str. Mitropolit Firmilian nr. 14, de luni până joi între orele 8.00-13.00 și vineri între orele 8.00-10.00.

Articolul precedentAu început înscrierile pentru comercianții care vor să vină la Târgul de Crăciun din Craiova
Articolul următorStreet Delivery, pentru prima dată la Craiova