Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna doljeană Bîrca, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată,a fost reținut, joi, de către polițiștii doljeni. 

Din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că, în noaptea de 7 spre 8 februarie, tânărul ar fi furat, prin smulgere, un lănțișor, un telefon mobil, precum și suma de 40 de lei, bunuri ce aparțineau unei femeie în vârstă de 19 ani, care se deplasa pe o stradă din localitatea Caraula.

După comiterea faptei, bărbatul ar fi plecat cu mașina către ieșirea din localitate. Acesta a fost depistat într-o localitate din Arad, unde a și fost dus la audieri.

„În urma activităților desfășurate de polițiști, tânărul respectiv a fost depistat pe raza unei localități din județul Arad, fiind apoi condus la sediul poliției pentru cercetări. Astfel, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe cel în cauză, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentat unității de parchet cu propunerile corespunzătoare”, transmit reprezentanții IPJ Dolj.

Articolul precedent„Țara noastră a reușit să devină importator de deșeuri periculoase” O spune chiar Ministrul Mediului Costel Alexe
Articolul următorTânăr din Vâlcea, urmărit de poliție pe străzile din Craiova. Dosar penal pentru șofer și pasager din mașină, la spital