Doi frați, în vârstă de 33 și 35 de ani, au fost reținuți de polițiștii doljeni, după ce aceștia, joi, au mers în casa foștilor socri ai unuia dintre ei, luând cu forța de acolo și amenințând-o pe cea care i-a fost soție până în urmă cu aproximativ două luni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, polițiști din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Bârca au fost sesizați de o femeie, din Cerăt, cu privire la faptul că fiica acesteia, în vârstă de 21 de ani, a fost luată cu forța de acasă, de către fostul soț și fratele acestuia, aceștia plecând într-o direcție necunoscută cu o mașină.

Cei doi frați și tânăra au fost găsiți în comuna Calopăr, bărbatul spunând că a procedat astfel din cauza geloziei, aflând că fosta soție avea o altă relație.

„În urma activităților desfășurate, persoana  vătămată și cei doi bărbați, de 33 și 35 de ani, au fost găsiți în comuna Calopăr, fiind apoi conduși la sediul Poliției Orașului Segarcea. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că tânăra era despărțită în fapt de soțul său, de aproximativ o lună și jumătate, iar în acest interval de timp aceasta s-ar fi aflat în Constanța, unde ar fi început o altă relație. Pe fondul geloziei și aflând că tânăra a revenit la domiciliul părinților săi, bărbatul s-a deplasat la locuința acestora, unde a purtat discuții cu privire la cei doi copii rămași în întreținerea sa, discuții care însă au degenerat”, a menționat Grădinaru.

De asemenea, pe drum și la locuința din comuna Calopăr cei doi ar fi agresat-o fizic și amenințat-o cu moartea pe tânără.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare, lovirea sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Articolul precedentCirculație rutieră închisă pe mai multe străzi din Craiova
Articolul următorDoljean cercetat după ce a accidentat o femeie și a fugit de la locul faptei