O tânără în vârstă de 18 ani, din satul Radomir, comuna doljeană Dioști, este de negăsit de patru zile, familia cerând sprijinul poliției miercuri, după ce a văzut că fata nu dă niciun semn.

Bunicul fetei le-a spus oamenilor legii că aceasta și-a anunat familia că va pleca la Caracal, județul Olt, pentru rezolvarea unor probleme personale.

„Tânăra are următoarele semnalmente: înălțime aproximativ 160 cm, constituţie atletică, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten, lung. La momentul plecării, era îmbrăcată în pantaloni de culoare albastră, pulover de culoare neagră şi purta tenişi de culoare albastră. De asemenea, tânăra are asupra sa actele de identitate si telefonul mobil. Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la depistarea persoanei în cauză, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul 112”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

 

 

Articolul precedentSorina Pintea, despre lipsa medicamentelor pentru copiii bolnavi de cancer, de la Craiova: „Era o problemă pură de birocrație”
Articolul următorBăut fiind, un tânăr în vârstă de 18 ani, din Dolj, a lovit o mașină parcată pe stradă. Doljeanul s-a ales cu dosar penal