Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna doljeană Coţofenii din Faţă, a fost reținut de către polițiștii din orașul Filiași, bărbatul fiind bănuit că a furat mai multe bunuri dintr-o autoutilitară.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a precizat că bărbatul a acționat în timpul nopții, în urmă cu aproximativ două săptămâni, în urma precheziției domiciliare fiind găsite toate bunurile pe care acesta le furase din mașină.

„Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au fost sesizaţi, în ziua de 18 octombrie, de către un bărbat din localitate, cu privire la faptul că, în noaptea de 17/18 octombrie a.c., persoane necunoscute i-au sustras din autoutilitara parcată în apropierea locuinţei, mai multe bunuri, respectiv o staţie de emisie-recepţie, antena acesteia şi un radiocasetofon auto. Poliţiştii prezenţi la faţa locului au constatat că bunurile au fost sustrase prin deschiderea portierei, care era neasigurată. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat de 26 de ani, din comuna Coţofenii din Faţă, bănuit de săvârşirea infracţiunii respective, la locuinţa căruia poliţiştii au efectuat o percheziție domiciliară. În urma percheziţiei au fost găsite bunurile sustrase, prejudiciul fiind recuperat în totalitate”, a declarat Grădinaru.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, joi, urmând ca vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiași cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentCozmin Gușă, despre amnistie şi graţiere: „Sunt de acord doar în aceste condiții“
Articolul următorCondamnate la închisoare pentru spălare de bani