Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din localitatea Orodel, a fost amendat şi introdus într-un centru de carantină, pentru următoarele 14 zile, întrucât a încălcat izolarea la domiciliu.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că tânărul a fost depistat de poliţişti la volanul unui autoturism, pe raza municipiului Craiova.

„Politiştii Biroului Rutier Craiova au depistat un tanar de 20 de ani, din Orodel, care conducea un autoturism pe Calea Bucureşti, din Craiova. În urma verificărilor efectuate de politişti, a rezultat faptul că, faţă de cel în cauză, fusese dispusă măsura izolării la domiciliu, acesta revenind în ţară, la finalul lunii martie. Având în vedere situaţia constatată, faţă de tânărul respectiv a fost dispusă măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în cuantum de 3.000 de lei, acesta fiind totodată preluat de un echipaj medical, pentru a fi introdus într-un centru de carantină, unde va sta următoarele 14 zile”, a afirmat reprezentantul poliţiei.

Totodată, tânărul trebuie să suporte şi cheltuielile cu carantinarea.

Cu tânărul de 20 de ani în maşină se afla şi un adolescent în vârstă de 20 de ani, care va fi plasat în izolare la domiciliu.

„De asemenea, cel în cauză mai era însoţit de un minor de 15 ani, din Orodel, care a fost preluat de autoritatea competentă cu protecţia copiilor de la nivelul judeţului, urmând a fi transportat la domiciliul său pentru a sta în izolare o perioadă de 14 zile”, a mai spu Cosmin Grădinaru.

Articolul precedentMedic din Filiași, confirmat cu COVID-19. A intract în contact cu primul pacient care a murit din cauza noului virus
Articolul următorSpitalul Clinic de Boli Infecțioase „Victor Babeș” Craiova are un sistem REAL TIME PCR pentru depistarea coronavirusului