Un tânăr în vârstă de 18 ani, din Craiova, a fost reținut, joi, fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată și  furt calificat.

Potrivit IPJ Dolj, din cercetările efectuate pană în prezent, s-a stabilit că, în seara zilei de 11 mai, tânărul ar fi smuls o geantă de pe umărul unei femei de 58 de ani, din Craiova, în care aceasta avea suma de 720 de lei, două portofele, parfumuri și mai multe obiecte de igienă personală.

De asemenea, tânărul ar fi pătruns în noaptea de 27/28 aprilie  în incinta unui magazin din Craiova, de unde ar fi sustras mai multe pachete cu ţigări, de mărci diferite, în valoare de 8.000 de lei.

„Prejudiciul a fost recuperat parțial, iar polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului. În urma probatorului administrat, cel în cauză a fost reţinut de polițiști pentru o perioadă de 24 ore, pentru comitrea infractiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat și  urmează să fie prezentat, în cursul acestei zile cu propunerile corespunzătoare, unităţii de parchet competente”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ dolj, Cosmin Grădinaru.

Articolul precedentSpirt și măști de protecție, comercializate ilegat în Dolj. Polițiștii au făcut verificări și au confiscat mărfuri
Articolul următor30 de milioane de euro pentru Universitatea din Craiova