Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Craiova, a fost reținut de către polițiști, joi, fiind bănuit că a furat mai multe bunuri dintr-o locuință din municipiu, prejudiciul cauzat fiind în valoare de peste 2.500 de lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizați, joi, de un bărbat din Craiova, cu privire la faptul că acesta a surprins în curtea unui imobil nelocuit, un tânăr care avea asupra sa mai multe bunuri ce păreau a fi furate.

„Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat un tânăr de 20 de ani, din Craiova, bănuit că ar fi pătruns prin efracţie în imobilul respectiv, situat în Craiova, de unde ar fi sustras o bicicletă, unelte electrice şi articole vestimentare. Ulterior, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că cel în cauză ar fi pătruns şi în cursul zilei de 2 ianuarie a.c. în acelaşi imobil, de unde ar mai fi sustras o bicicletă şi o drujbă. Prejudiciul cauzat, în valoare de 2.500 de lei a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate, iar în urma probatoriului administrat, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de cel în cauză”, a declarat Grădinaru.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca vineri, tânărul să fie prezentat unităţii de parchet cu propunerile corespunzătoare, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Articolul precedentParcul auto al RAT Craiova primește primele mijloacele de transport în comun
Articolul următorPrins după o urmărire în trafic, la volanul mașinii pe care o furase dintr-o parcare din Craiova. Tânărul a fost reținut